Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Το πρωϊνό της Κυριακής 15 Γενάρη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Εταιρείας Ορυκτοφίλων Αγίου Κωνσταντίνου,σε κοινή εκδήλωση με την Τοπική κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου και τον σύλλογο του χωριού μας ΜΑΡΩΝΕΙΑ στο κατάστημα του ΚΑΪΛΑ Φώτη.
           Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλά μέλη του συλλόγου μας καθώς και κάτοικοι του χωριού με αποτέλεσμα το αδιαχώρητο στην αίθουσα.
      Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ.ΛΟΥΚΑΣ Δημήτριος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.ΓΚΙΚΑΡΑΚΗ Μαρία ,η αντιδήμαρχος κ.ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ Ευαγγελία, ο δημοτικός σύμβουλος κ.ΣΥΡΙΓΟΣ Ιωάννης, ο τοπικός σύμβουλος της Λαυρεωτικής κ.ΖΑΓΟΥΡΗΣ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων κ.ΞΕΦΤΕΡΗΣ Γιάννης.
           Στον εκλεκτό καλεσμένο κ.ΜΑΡΤΙΝΟ Αθανάσιο δωρήθηκε ορυκτό της περιοχής από τον πρόεδρο της εταιρείας μας κ.ΛΟΥΚΑ Δημήτρη μαζί με ευχαριστίες για την αμέριστη ηθική και κυρίως υλική συμβολή του σε ΄ολους.
    Από τον σύλλογό μας τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα τα μέλη μας ΠΕΠΠΑΣ Γιώργος,ΛΙΒΑΝΙΟΣ Στέλιος,ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ Μιχάλης ΚΑΪΛΑΣ Νικήτας,ΖΑΓΟΥΡΗΣ Νίκος και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βαγγέλης για την πολυετή συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου.
         Χαιρετισμούς -ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος της Εταιρείας Ορυκτοφίλων κ.Λουκάς Δημήτρης,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ.Κάϊλας Νικήτας ,ο πρόεδρος του συλλόγου Μαρώνεια κ.Τσιμπογιάννης Κώστας καθώς και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ.ΛΟΥΚΑΣ Δημήτριος.
         Η Εταιρεία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον εφημέριο του Ι.Ν.Αγίου Κων/νου κ.ΖΗΣΗ ο οποίος πρόθυμα παρίσταται σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
           Παρατίθενται φωτο απο την εκδήλωση

Η πίτα του συλλόγου μας



Η πίτα της Τοπικής Κοινότητας



Η πίτα του συλλόγου ''ΜΑΡΩΝΕΙΑ''



Χαιρετισμός Δημάρχου



.Λουκάς Δημήτρης  πρόεδρος Εταιρείας Ορυκτοφίλων




Κάϊλας Νικήτας  πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας



Τσιμπογιάννης Κων/νος πρόεδρος συλλόγου ΜΑΡΩΝΕΙΑ



Λουκάς Δημήτρης ,Μαρτίνος Θανάσης



Κάϊλας Νικήτας  -Τριανταφυλλίδη Σόνια



Βελετάκου Ευαγγελία-Λουκά Τασία



Παπαδόπουλος Βαγγέλης-Λουκάς Δημήτρης



Απονομή πλακέτας στον Μιχάλη Σαλίβερο




Γκικαράκη Μαρία-Πέππας Γιώργος














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου